Френски ласки

Posted by Preslavski on 2:42



Хората сме като животните-маркираме всичко. Не остана нищо "неопетнено". Храната не прави изключение. Който е гледал веднъж "9 седмици и половина" винаги гледа по друг начин на хладилните рафтове. Във филмите за възрастни храната отдавна се използва не само за афродизиак, но и като заместител. Като заговорих за сексуалните превъплъщения на храната във филмите се сетих за две култови сцени, които оставиха отпечатък не само върху съзнанието ми. Ако се чудите дали може да врътнете една баница  и после да си спретнете романтична среща с пълнежа от извара, тогава трябва да си припомните секс сцената от "Американски пай". Този иначе вкусен десерт попадна в неправилните ръце-на заклетия девственик, който реши да започне сексуалните си трепети с щанда на тестените продукти. Не се наемам да коментирам как се е чувствал-преди няколко дни си изгорих езика от топла пица, а ОНАЗИ тъкан не знам как ще понесе жегата. Ако сте на диета, прегледайте "Good luck Chuck". От гастрономичните умения на подвластника на главния герой научих още едно приложение на микровълновата-да притопля и размеква сочния грейпфрут. Леко притопленият, но не горещ плод беше сграбчен и безмилостно присушен. За благотворните сили на сока от грейпфрут всички сме чували, но не знам дали се проявяват и при външна употреба. Перорално или външно, всяка храна може да послужи в труден за нас час. Замисляли ли сте се колко ханителни продукти сте "използвали" в словесните си сексуални контакти. За явните не питам. Банани, краставици, колбаси-всичко с продълговата форма, способно да отключи палатката, се използва като нарицателно на мъжкия орган или на мъжа като цяло. "Няма по-голям от хляба"! А от кифлата? Това прозвище е едно от култовите-защо точно кифла. Защо не сиренка? Защо не кроасан? Не ги знам французите дали не са лепнали такова име на женорята.  
добро начало на деня
Отново се връщам на щанда с плодовете-там сладострастно се търкалят сините сливи, смокините, портокалите и мандарините. "Привилегированите" носят и по-едри плодове-круши, дини. 
От толкова благоговеене пред храната започнах да огладнявам. Вече е почти 03.00 и се изправям пред среднощния си Рубикон-да хапна или да не хапна. Май ще отложа закуската-знам ли за какво е използвана...